Fesztiválozó tapasztaltabb emberek, bérletet vagy napijegyet lenne érdemes? Nemigazán értem, East Festre mennék egyedul, de első fesztiválom, szóval síkhülye vagyok 18L
Figyelt kérdés
Valaki segítsen pls. Nem értem egyáltalán, nagyon buta vagyok. Én bérletet tervezek venni, az érvényes az osszes napra és akkor el tudok menni minden nap azokra a koncertekre amiket kinéztem?2024. júl. 16. 14:10
1/5 anonim válasza:
Napijeggyel azon a napon lehetsz ott, amelyik napra megvetted a jegyet.
Bérlettel az összes napon, amíg a fesztivál tart (17-20)
33.000 Ft a bérlet, ehhez lehet még 19.000 Ft-ért VIP kiegészítő jegyet venni, amit itt elolvashatsz, mire jó: [link]
Ha ettől jobban érdekel, természetben is elmagyarázom 😅😇
2/5 anonim válasza:
Igen, ha bérletet veszel, akkor az összes nap az összes koncertre elmehetsz. Napijegyet akkor érdemes venni, ha csak egy (vagy az áraktól függően 2-3) napra tervezel kilátogatni.
3/5 anonim válasza:
18 éves lányként, egyedül? Biztosan meggondoltad Te ezt? :))))
4/5 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim, barátnoim, ha lennének, veluk mennék nem egyedul, nekem is szar, de random idegenekkel meg ismeretlenekkel sem akarok menni :(
2024. júl. 16. 21:47
5/5 anonim válasza:
Egy fesztiválon úgy is fogsz találni olyat, aki szívesen a társaságodba kerül, bár én a helyedben pont emiatt vinnék magammal legalább 1 valakit. 18 éves lányként egyedül, főleg, ha még jól is nézel ki, nem veszélytelen az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!