Techno-s, Progressive House-os , Psytech-es ként:
Michael Jackson
Madonna
Szeretem a zenéiket ma is.
Minőségi klip-jeik is vannak.
Most biztos le leszek értékelve, de magyarok közül nekem Csipa, a Hooligans énekese az örök kedvenc. Szerintem nagyon egyedi az orgánuma, ráadásul gyengém az ilyesfajta férfihang, ezért valószínűleg a Hooligans rajongója leszek, meddig csak élek.
Magyar énekesnőket egyéb személyes okok miatt nem hallgatok.
Külföldiek közül pedig Chester Bennington, nem hiszem hogy szükséges volna indokolni, miért. Egy legendát veszített vele a világ.
Nők közül pedig Pink és Lady Gaga, szerintem nagyon dallamosak, élvezhetőek a számaik, ők az egyetlen női énekesek, akikről azt mondom, hogy még el tudom viselni.
Paul McCartney
Nem sok énekes van, aki hatvan év után is olyan kedvelt énekesnek számít, mint ő.
Indokolni nem tudom, a magyarok közül Radics Gigi, Szekeres Adrienn, Kovács Kati
Külföldiek közül (szerintem itt nem ismert nevek) Lila Downs, Nargiz Zakirova, Alesha Dixon
Férfiak között egy sincs, akit ki tudnék emelni.
Énekesnőből mindig más meg nehéz döntés de most legyen Marcela Bovio.
Énekesből pedig a fiatal James Labrie, manapság iszonyat megkopott a hangja sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!