Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mikor jön Marilyn...

Szerintetek mikor jön Marilyn Manson új albuma, vagy legalább csak egy új zenéje?

Figyelt kérdés
Tekintve, hogy lassan indul turnéra Amerikában, nemsoká várható valami új anyag, nem? (Nem azok a vélemények érdekelnek ki mit gondol róla, a bírósági ügyeiről, stb)

2024. júl. 7. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Most nem nagyon tudott a balhék miatt zenéket szerezni, szerintem 1-2 évet biztos várat magára az új anyag. A kérdésért hála, mert rég hallottam már.

Le is pörgött a Heaven Upside Down.

2024. júl. 7. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Figyelj, most hirtelen kidobott egy Teasert, és lemezszerződést kötött a Nuclear Blast-al. Én bízok benne, hogy "nem üres kézzel" tér vissza, jópár év után. Láttam a neten 2 hitelesebb leaket 2 új zenéjéről :D Én remélem, hogy legalább 1-2 új zenével indít neki a turnénak.
2024. júl. 7. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
fix hamarosan lesz egy új album. jövőre európába is jön, jó szórakozást, ha valaki menne innen
aug. 5. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen november 22.-én jelenik meg az új albuma, szívesen! 🤘🏽😈
okt. 27. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!