Más streaming szolgáltatók is csinálnak ilyet, vagy csak a Tidal?
Figyelt kérdés
Több mint 3 éve Tidal előfizetésem van, és vannak problémák. A keresőmotorja sosem volt olyan szuper, de ezzel még úgy-ahogy elvoltam. De már többször megfigyeltem, hogy eltávolít több zenét is a listámból teljesen random és nem csak egyet-egyet hanem többet. Van, hogy egy előadótól van 10 zeném mentve és kiad kettőt. A többi meg valahol elsikkadt. Kb 1000 és 1500 között vannak a mentett zenéim. Keresem a zenét a sajátjaim között és nem ad ki semmit, aztán beírom a rendes keresőbe ott meg megjelenik és jelölve van hogy nincs mentve... Ezt már kezdem unni és azon gondolkodok, hogy szolgáltatót váltok. Tidal előtt évekig volt Deezer, ott nem rémlik, hogy csinált volna ilyet de oda szerintem nem mennék vissza. Spotify vagy Apple Music az, amire váltanék, de előtte gondoltam megkérdem, hogy másoknak is van-e ilyen baja más szolgáltatókkal. Mert ha igen, akkor nem is váltok.jún. 24. 12:37
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon jó. Akkor lehet nem is váltok…
jún. 26. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!