Júniusban fog jönni egy elég nagy fejlesztés az Apple Music-ra. Tidal Hi-fi vagy bármilyen streaming szolgáltatás előfizetők mennyire fogja ez befolyásolni azt, hogy a jövőben mire fizettek elő?
Ugye felár nélkül jön a veszteségmentes audió. A Tidal ezért plusz pénzt kér.
És jön még térhangzású zene is.
Értelem szerűen olyanok válaszát várom főleg, akiknek felszerelésük is van hozzá.
Aki valamilyen olcsó, kínai fülhallgatót használ, valószínű nem igazán érdekli az ilyen.
Sosem értettem az ilyen kérdéseket, hogy melyik éri meg jobban.... Fogsz egy kockás papírt és felírod, hogy melyik szolgáltatástól mit kapsz és az menyibe kerül. Aztán amelyikkel jobban jársz azt rendeler meg.
Ennyi.
Ráadásul mindenkinek a zenei igénye más és más, úgyhogy nagyon nem lehet eldönteni hogy kinek melyik szolgáltatás a jó.
Én például nagyon szeretem a komolyzenét minden mennyiségben és minőségben. Úgyhogy lehet hogy a drágább, de komolyzenében bővebb kínálatot adó szogáltatást rendelem meg
Egy tinilány pedig akinek az aktuális héten, hónapban toplistás zenék jönnek be és csak a telefonján tuccogtatja, neki elég egy olcsóbb straming szolgáltatás, vagy netrádió.
"Sosem értettem az ilyen kérdéseket, hogy melyik éri meg jobban.... "
Őszintén nem...
Nem egészen olyan lett ez az Apple music fejlesztés, mint amire számítotam. Ha valakinek van Apple TV-je annak jó, de Airplay 2 kompatibilis erősítővel csak a lossless működik elméletileg. Spatial-t el lehet felejteni.
Viszont vezetékes fejhallgatóhoz jó, mert felár nélkül van a lossless is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!