Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg ilyen jó Taylor...

Tényleg ilyen jó Taylor Swift, vagy csak egyszerűen nagy a hype körülötte?

Figyelt kérdés

jún. 17. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem tetszik. Kb. 10 éve hallgatom.
jún. 17. 07:07
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom mert engem nem érdekel, de ha ennyien imádják, akkor biztosan nem annyira rossz.
jún. 17. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem szoktam hallgatni, de elég kellemes megjelenése, stílusa van, ráadásul ő tényleg tudhat énekelni. Tehát egy normális ember.

Figyelembe véve azt, hogy a világ mennyire kifordult magából, és olyanok kapnak figyelmet, akik meg sem érdemelnék, meglepő, hogy Tailor népszerűsége ilyen nagy.

Jó ez így. Majd eljöhet az idő, amikor a Tailor Swift féle valódi előadókra már nem lesz igény.

jún. 17. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Nekem nem tetszik. Olyan semmilyen. Kb. mintha minden száma ugyanolyan lenne, nagyon unalmas. Nyilván tud énekelni, de a hangjában sincs semmi érdekes.

1 száma van, ami tetszik. Az is még a hype előtti időkből.

jún. 17. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom. Nekem csak az Anti-Hero című száma tetszik, de csak a Pendulum-féle (ami az egyik örök kedvenc bandám) remixében.
jún. 17. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
17%
Egy efebofil ikon.
jún. 17. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Én nem vagyok rajongója. Szép hangja van ,de semmi extra. A marketingje jó,ezért nagy a hype körülötte. Ő maga nem sokat tett hozzá. Úgy vagyok vele,hogy halgassa aki akarja ,csak engem hadjanak békén azzal a nővel
jún. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!