Csak én utálom a rockzenét?
Figyelt kérdés
Értelmetlen ordibálás, össze-vissza csapkodják a hangszereket és a gitár is fals.jún. 16. 23:47
11/15 anonim válasza:
sztem a torzítás fogalmát nem ismeri a kérdező
12/15 anonim válasza:
Én egy studio felvételt nem hallottam még ahol csapkodják a gitárt és fals a gitár. :D
13/15 anonim válasza:
#12! Szerintem a kérdező arra a klasszikus, sztereotípiává alakult gitártörős balhéra gondolt, amit még az őskorban csinált egy-két punkbanda, amolyan ellenkultúrás-antizenés lázadásból, meg a show kedvéért. Ilyesmi gegeket néhány éve Hörcher is elsütött, de szerintem ő is csak parodizálta ezt az egészet.
14/15 anonim válasza:
Na, igen. A kérdező életében egy rockzenét hallott, és azt is Hörcher Lászlótól. 😂😂😂
15/15 anonim válasza:
Kérdező, ezt a gitár soundot hallgasd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!