Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Budapest parkba hogy lehet...

Budapest parkba hogy lehet "becsempézni" piát?

Figyelt kérdés

Szóval holnap lesz a koncert, és vettünk rozé bort, mivel ott horror árak vannak. Esetleg tudnátok tippeket adni, hogyan vigyük be? Én arra gondoltam hogy elzacskózom és a testemen ahol nem látszik, elhelyezem. (Mivel lány vagyok így előny hogy a melleimhez is betehetek néhány dolgot, illetve mivel szoknyában leszek így a combomra is megpróbálhatom felcsatolni).

Ott azthiszem elég szigorűan átnéznek, de csak nem fogdosnak meg olyan helyeken.

Ha van jobb ötlete valakinek, kérlek írjátok meg :)))

2024. jún. 6. 15:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem igaz, hogy azt az 1-2 kört nem bírjátok kifizetni vagy nem bírjátok ki szesz nélkül.
2024. jún. 6. 15:14
 2/21 anonim válasza:
100%
Kint elotte igyatok meg, ha annyira fontos :D
2024. jún. 6. 15:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagy ötlet, mert ha a zacskó kilyukad, ereszt, eloldódik rólad, akkor nyaktól seggig eláztat a ruhák alól. A megszégyenülésről nem is beszélve, ha mégis megtalálják nálad és hazaküldenek.

(amúgy a csempézés az a fürdőszobai falburkolást jelenti)

2024. jún. 6. 15:34
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Pocakban.
2024. jún. 6. 15:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Húgyhólyagban.Ott tuti nem keresik.
2024. jún. 6. 16:25
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem tudom mennyire akarod bevinni...De hüvely vizsgálatot sem csinálnak szerintem.Az is biztos helynek tűnik.
2024. jún. 6. 16:27
 7/21 A kérdező kommentje:

Mik ezek a valaszok :(

Illetve #3 uramisten elirtam egy szot ez tragedia.

Nyilván a zacskó csak egy ötlet volt, és egyáltalán nem a vékony zacsikra gondoltam.

Na meg igen, elég fontos lenne most hogy berúgjunk, sok minden felgyűlj és NAGYON jól szeretnénk érezni magunkat.

2024. jún. 6. 18:42
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tragédia az elírás, és nem is kötekedés volt rá a reakció. Őszintén hittem benne, hogy nem ismered a két kifejezés közti különbséget. A felháborodásod azért nem jogos, mert tróger kérdésre a tróger válaszok fognak jönni. Még szívesen fejtegettem volna tovább az ötletet, hogy az oké, hogy köréd van tekerve egy zacskónyi pia, de hogyan tovább? Hogy veszed elő, hogy bontod meg, öntöd ki, használod fel? Egy titkos szívószállal tudnak majd csöcsörészni, mint a híres Pepsi Béla biciklijét?

https://www.youtube.com/watch?v=-4UMWgjEi4c

Másrészt látszik hogy lány vagy, mert ha egy liter piát bezacskózva a combodhoz raksz, akkor igencsak érdekes lesz a járásod. Azzal a két kis golyóval is meggyűlik néha a baja a férfiaknak, nemhogy bevegyenek egy egész üvegnyit a lábuk közé.

Tipp 3: Quasimodo jelmez, és a púpba lehetne rejteni.

Tipp 4: két emberes teve jelmez, és a púpba lehet rejteni.

2024. jún. 6. 19:03
 9/21 A kérdező kommentje:
Ott bent már simán le tudnám szedni magamról, és hol írtam azt, hogy egy liter pia lenne csak rajtam? :D elvileg 3an megyünk, szóval azt meg el tudjuk osztani. Hordozható poharunk is van, amibe majd kiöntjük adagonként.
2024. jún. 6. 19:33
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
ohhh plííííz, nőj már fel
2024. jún. 6. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!