Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Békemenet helyett, nem lett...

Kedves Vezető kérdése:

Békemenet helyett, nem lett volna jobb egy Budapest Parádé ?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit ilyen passzív-agresszív erődemonstráció hangulata van, ami legkevésbé érdekli a fiatalokat, pedig leginkább róluk is van szó. Szóval csak belegondoltam a Budapest Parádé-hangulatába, ahol jól megfért egymás mellett a Techno-s, D'N'B-s, Progressive House-os, Rocker, melegek, leszbikusok, s t.b., MINDENKI, minden féle rasszból.

[link]

EZ, és a Loveparade tényleg a békéről szólt. Az utódja, a Rave Planet is amúgy.

Nem lett volna békésebb üzenet egy hatalmas buli-békemenet, a háborúzni nem akaró sok emberrel ?

(Szerintem igen, és full megértem azokat is akik szerint nem, csak egy gondolat volt, és kíváncsi vagyok az itteniek véleményére IS)

jún. 1. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Jobb lett volna, az valóban a békéről szólna, fiatalokkal, idősekkel szeretettel
Nem lett volna jobb, ez a jó békemenet.
13 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha meztelen nők is lennének a Budapest parádén mint régen akkor jobb lenne.
jún. 1. 10:37
 2/2 nnnn5555 ***** válasza:
61%
a parádé is legalább annyira kínos volt
jún. 3. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!