Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azahria koncert csak én...

Azahria koncert csak én szerintem volt lehúzás? Szerintem sokan nyertek rajta. Ja és egy ideig nem fogjátok látni, amennyi pénzt keresett a hétvégén szerintem depresszióba fog esni!

Figyelt kérdés
Ja meg 50ezer forintért cipőt árul a követőinek. Azt szerintem ingyen is odaadhatta volna. Meghallgattam a számait, engem irítál, nyomába sem érhet a régieknek. Szerintem nincs a hazánkban egy jó énekes és ezt találták, elhitették az emberekkel, h jól énekel. A mai generációt szerintem nagyon könnyű manipulálni
2024. máj. 27. 06:49
1 2
 11/17 bazaltkaroly ***** válasza:

Azért Copycon nem teljesen ugyanaz. Azahrianak vannak raggie-s vonalai, de azért színesebb. Inkább úgy mondanám, hogy ez is inspirálta. Ez olyan mintha az mondanád, hogy Copycon Bob Marley-t meg Ladánybenét utánozza.

Melyik ismert zenész nem kapott hátszelet valamikor a karrierje során? Kell a népszerűsítéshez, de ahhoz is el kell jutni egy szintre.

A megcsalós sztori az a magánéletébe tartozik, itt most nem arról van szó.

2024. máj. 29. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Az ő esetében nem magánéleti kérdés, főleg ahogy kivitelezte... de ha magánéleti kérdésnek is veszem, akkor sem tudom elvonatkoztatni ezt tőle, ez számomra jellembeli dolog, és nem túl pozitív. Hiába énekel valaki "szépen" és mélyreható szövegeket, ha a magánéletében láthatóan nem ezeket az elveket követi...
2024. máj. 29. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak egy igazi idióta csinál magának ekkora nyilvános támadási felületet...
2024. máj. 29. 14:33
 14/17 bazaltkaroly ***** válasza:

#12 Sajnos a legtöbb zenész, a régiekből is mind rejtegetett ilyen mocskokat. Még nagyobbakat is. Például nem egy rockzenekar volt együtt fiatalkorú goupie-kal. Vagy például John Lennon, aki egy brutális erőszakos ember volt. Vagy Frank Sinatra, aki a dühkezelési problémái miatt több balhét is okozott.

Szerintem magánéleti, mert nem a közönségét csalta meg, nekik nem ártott semmit.

2024. máj. 29. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Pont erről van szó: csak hátszelesek lesznek igazán ismertek, ezt Te is írtad, és a hátszeleseknek nem az őszinteség stb a legnagyobb erényük...

szóval, van aki szívből-tehetségből csinálja, hátszél nélkül, van aki fordítva... és ők lesznek a befutók... na mindegy, széllel szembe hug*ozok úgyis ...:D

2024. máj. 29. 14:53
 16/17 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

#15 Ebben egyetértek, de nem mindegy, hogy a hátszél miből ered. Ha alapból úgy kezdet, hogy ismert valakit, aki ismer valakit, akkor az csak mesterséges siker. Ha elindult, és felfigyeltek rá, aztán úgy szerzett hátszelet, akkor az leírható sikernek, mert magától jutott oda, hogy felkarolják.

Ln nekem a kedven zenészem Tom Waits. Ő mindig a saját útján járt, experimentális zenéket írt, és ő nagyon minimális hátszelet kapott, de nem is bánta, mert ő így is akarta. Lehet nem olyan közismert, mint mások, de a saját körében tisztelik.

2024. máj. 29. 17:34
 17/17 Tatyó ***** válasza:
16: Igen, ezzel én is egyet értek, akkor problémás a dolog, ha emögött valamiféle érdek/indíték áll tömeg-manipulatív céllal.
2024. máj. 30. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!