Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Velem van a baj, ha nincs...

Velem van a baj, ha nincs koncert utáni depresszióm?

Figyelt kérdés
Voltam egy koncerten, amit régóta vártam. Mindenhol látom, hogy sokaknak ilyen koncert utáni depressziója van. Nekem maximum egy kicsit van csak, tök boldog vagyok, hogy ott lehettem és nagy élmény volt. Az esetleg közrejátszhat, hogy mostanában sokszor szorongok és a koncerten sem tudtam 100 %-ig elengedni magam? Bocsi nem tudtwm melyik kategóriba írjam ki.

2023. júl. 9. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Úgy gondolom, hogy a koncert utáni depressziók 90%-a megjátszott, ezek az emberek így akarják kimutatni, hogy sokkal nagyobb rajongók, mint a többiek.
2023. júl. 9. 10:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyébként régebben nálam volt ilyen, mondjuk akkor lelkileg is okésabb voltam
2023. júl. 9. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amiket eddig írtak hogy ki milyen koncert után lett depressziós, na azok után en is depressziós lettem volna hogy miért fizettem ki annyi pénzt azért a xarért.:D
2023. júl. 9. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a koncert utáni depresszió nem normális, és nem is nagyon hallottam még róla. Voltam idén olyan koncerten, amit nagyon vártam, nem először voltak Magyarországon, de jó esetben is csak pár évente jönnek. Nem tudom, hogy fogom-e még látni őket élőben, tök jó lenne, de ha nem, örülök, hogy egyáltalán egyszer összejött. Nem vagyok már tini, de hozzáteszem, tiniként se voltam elvakult kategória.
2023. júl. 9. 10:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok elvakult, valahogy sírni se tudok, pedig vagy 10 éve ismerem és szeretem az előadót. Sajnos úgy érzem nem tudtam teljesen átélni a koncertet a saját mentális állapotom miatt, de így is szuperül éreztem magam
2023. júl. 9. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 szóval ezért nem erzed magad szarabbul a koncerr után mert mindig szarul érzed magad?

Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk. :)

2023. júl. 9. 11:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Őszintén..nem tudom.. regota vartam, nagyon izgatott voltam, nagyon elveztem is, de valahogy nem jott az a koncert utani depi , es arra gondolok, hogy talan azert mert nem tudtam 100%-ig ott lenni fejben, vagy csak nem tudom, sok rajongo lenezi ilyenekert a masikat, meg hogy “akkor biztos nem is vagy rajongo ha utana nem sirsz vagy vagy depis”
2023. júl. 9. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Azt hiszem megvan a válasz a kérdésre. Veled is baj van, de nem azért mert nem vagy "depis" koncert után.

;)

2023. júl. 9. 12:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Hanem?
2023. júl. 9. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj. Én se szoktam koncetek után depressziós lenni. Nem is hallottam ilyenröl.
2024. febr. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!