Melyik a kedvenc Green Day számod?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 09:06
11/18 A kérdező kommentje:
Nekem a Whatsername c. dal a kedvencem, de egy Boulevard of the broken dreamst is bármikor hallgatok. Előtte mindenképp egy Holidayt is meg kell meghallgatni főleg a záró F dúr miatt, mert az egyben a BOTBD dal eleje...(tremolo effektes gitár elkezd szólni) :)
2024. máj. 23. 17:46
12/18 anonim válasza:
Nekem a Greenday = 39/Smooth, arról szinte bármi.
21st Century Breakdown is kellemes album, a többit nem szeretem, szóval tőlük kb. a 2 véglet tetszik.
15/18 anonim válasza:
Tök jó , hogy úgy teszed fel a kérdést, mintha mindenkinek lenne kedvenc Green Day száma a Földön.
Nekem nincs. Nem szeretem őket.
16/18 anonim válasza:
#15: Felesleges kötekedés, nyilván csak annak szól a kérdés, akinek van tőlük kedvenc száma, akinek meg nincs/nem szereti őket, az görgessen tovább.
17/18 anonim válasza:
#15.
Többen szeretik az biztos, mint Majkát vagy Azariah-t...
18/18 A kérdező kommentje:
#15 nem kötelező a kérdésekre válaszolni.... :)
2024. máj. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!