Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dankó rádió fiataloknak ?

Dankó rádió fiataloknak ?

Figyelt kérdés
A Dankó rádió egyik vezetője azt mondta szeretnék fiatalokkal megszerettetni a Dankót hogy sokkal nagyobb arányban hallgassák a 12-35 közötti korosztály ahol szinte 0 a hallgatottságuk. Ez sikerülhet ?
máj. 22. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem.
máj. 22. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem mert ratyik
máj. 22. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Fiatalok eleve nem hallgatnak rádiót, szóval igencsak csekély az esély rá.
máj. 22. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyilván ehhez az kéne, hogy először is fiatalabb generáció vezesse a műsorokat. Tehát ne legyen az az öreges hangja a rádiónak. Más részről pedig értelem szerűen a zenei stílust kéne megváltoztatni. De ugyebár akkor meg az idősebb hallgatók nem lennének. Szóval ez így nem lehetséges.
máj. 22. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
máj. 22. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 ez baromság. Rengeteg fiatal ül autóban egész nap és jórészük rádiót hallgat.

Na de az biztos, h nem dankó rádiót.

máj. 22. 20:29
 7/7 hungaroboy ***** válasza:

nem vagyok biztos benne, hogy nem hallgatják, csak biztos kevesen. Majd ha megöregszenek és lesz Dankó, talán fogják többen is hallgatni.

Mivel van világzenei műsora, az viszont jóval fiatalosabb hangvételt sugároz. Nem vagyok biztos benne, hogy a fiatalok nem hallgatják a világzenéset. A román rádió hasonló tematikájú csatornája (Antena Satelor) sokkal dinamikusabb mint a Dankó. Na, az nem semmi, pedig a műsorvezetők ott se a legfiatalabb korosztályból kerülnek ki, hanem középkorúak lehetnek talán.

szept. 25. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!