Miért gáz, ha szeretem Eros Ramazzottit?
Figyelt kérdés
A minap majdhogynem kinevettek, mert azt mondtam, hogy szeretem és szoktam is Ramazzotti számokat hallgatni. Főleg vezetés közben teljesen lenyugtat és kikapcsol.
Ez 26 éves srácként annyira meghökkentő?
2024. máj. 16. 19:44
2/8 vmg válasza:
Egyáltalán nem gáz.
Őket minősíti ha kinevettek!
4/8 anonim válasza:
Dehogy gáz. Szerintem jó a zenéje akkor is ha nem szoktam hallgatni. Ne foglalkozz velük. Ez csak őket minősíti.
5/8 anonim válasza:
Az eléggé, hogy ennyi idősen is az érdekel, ki mit gondol az ízlésedről.
10 évvel ezelőtt ez még belefér volna.
7/8 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Mindenki azt hallgat amit akar, ami tetszik neki, ráadásul Eros Ramazzotti kifejezetten jó minőségű előadó rengeteg jó dallal, idióta aki ilyenen nevet.
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Szerintem nagyon jó számai vannak, párat néha szívesen meghallgatok. Megnyugtat ez a kellemes, dallamos zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!