Miért SEVENTEEN ha nem 17en vannak?
Figyelt kérdés
egyszer láttam egy magyarázó videót, de átpörgettem, mert akkor még nem terveztem a SEVENTEENt is hallgatni/nézni de most jobban utána szeretnék nézni mindennek szóval minden egyéb infót is szívesen olvasokmáj. 20. 15:05
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
máj. 20. 15:35
3/6 anonim válasza:
Ezeknek a k pop bandáknak azt üzenem hogy a kevesebb néha több!
4/6 anonim válasza:
soha nem értettem az ilyen egybites kérdezőket, inkább ide ír mint hogy guglizna magának.
5/6 anonim válasza:
eredetileg 17-en lettek volna, ezért is jött a Seventeen név. ha megnézed a debut előtti valóság showjukat ott még többen voltak, de pár tag mêgse debutált velük a végén, de már annyira rájuk mosódot a név, hogy a cég már nem akarta megváltoztatni gondolom
mostmár azzal magyarázzák, hogy a 17 az egyenlő a 13 tag+a 3 unit+a fanok. ha engem kérdezel szerintem ez egy elég gagyi és erőltetett magyarázat, főleg, hogyha belevesszük azt is, hogy a leaders' unit és a bss is itt van már, de most mit csináljanak szegények
ne kérdezz tőlem semmit róluk, mert igazából nem követem őket, szóval nem tudok róluk érdekességeket, bocsi. ezt csak azért tudom, mert amikor elkezdtem kpop-ot hallgatni követni akartam minél több csapatot és ezt megjegyeztem
6/6 anonim válasza:
Szerintem így is túl sokan vannak. Van, akinek csak kb 2 szó jut egy dalban. Ez így baromira nem oké szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!