Miért mondja a legtöbb 40 év feletti ember a kicsit is alteresebb, rockos zenékre, hogy b.zi zene?
Hát, sok mai "alternatív" zenekar elég nyikhaj számomra. Igazából ezek többnyire ugyanolyanok, mint az átlagos popzenék, csak máshogy öltözködnek az előadók. Pedig jó lenne, ha ma is lennének izgalmas alter előadók. Nyitott vagyok, keresem az ilyeneket. Pl. igen kellemes meglepetés volt a Xiu Xiu. Azt mondtam végre, meg is hallgatom valamelyik koncertjüket gyorsan. Magyarok között nem találtam olyat, ami tetszene, csak a régieket: Európa Kiadó, Csókolom, Ápolók, kezdeti Tudósok.
A Quimby és a Kispál is nyálas nekem. Ettől még örülök, hogy sok ember szereti őket, és legyen mindenki boldog. De nem keverném ezt a szexualitással.
Rockból nekem ez a doom reneszánsz is igen bejön. Mephistofeles, Las Historias pl.
Vagy a minden stílusú Igorrr is pompás kísérleteket végez.
50f
Marketingfogás lett az “alter” címke az utóbbi években. A mikiegér posványból kimondatott pop-rock díznisztárokra is ráaggatják, aminek ugye, már alapjaiban sincs semmi köze nincs a valódi alternatív rockzenéhez.
Most épp olyan hullámot élünk, amikor sajnos divat, és ilyenkor megszaporodnak az ilyen kamualter előadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!