Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan szeressem meg a rockos...

Hogyan szeressem meg a rockos bandákat? Vagy hogy tudnám magam raszokatni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Arra születni kell.

De kezdetnek próbáld èrtèkelni a hangszeres játèkot.

2020. aug. 6. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hadd javítsalak ki először, teljesen barátian. Nem "rockos bandák" (nem létezik ilyen szó, ahogy "punkos","emos", "steampunkos", stb. sem), hanem rockbandák, rockzenekarok, vagy rockegyüttesek.

Másrészt pedig nem hiszem hogy lehet ilyet, hogy "rászoktatni magad". Ha alapból nem annyira jön be a stílus, vagy mondjuk amikor épp zenét szeretnél hallgatni, nem ez az első amit bekapcsolsz, akkor szerintem nem is kell, hogy rákényszerítsd magad.

De egyébként miért szeretnél rászokni a rockzenére? Be szeretnél illeszkedni valahova? Vagy pont hogy az a cél, hogy kitűnj a tömegből?

Végszóként még annyit tudnék talán mondani, hogy ha tényleg ezt szeretnéd, akkor kezdj el könnyebb zenét játszó zenekarokat hallgatni. A Sabaton-t ajánlom, ők power metalt játszanak (nem kell megijedni a metaltól, ez az alfaja általában nagyon dallamos, az énekeseknek jó, képzett énekhangjuk szokott lenni, és szerintem nagyon kellemes hallgatni.) Aztán emellett szerintem simán lehet hallgatni Lindemann-t, Eisbrecher-t, Rammstein-t (amennyiben nem zavar a német nyelv, és a beteg témák), aztán ott van még a Ghost, Powerwolf, U2...

Nem tudom, én elég sok együttest hallgatok, és most ezek ugrottak be. Elképzelhető, hogy majd később írok még többet.

2020. aug. 6. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Arra gondoltam még, hogy belehallgathatsz az összes zenekar zenéibe, akiket küldtem, és ha leírod, hogy melyik tetszett, melyik nem, és hogy miért, akkor tudok ajánlani azokhoz hasonlót.
2020. aug. 6. 22:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs sok értelme rászoktatni magadat, hallgasd, azt, ami jól esik.

De ha ezt akarod, akkor szerintem poposabbakkal kezd, mint például Nirvana vagy Beatles. De szerintem a Red Hot Chili Peppers is jó lehet.

2020. aug. 6. 23:02
 5/11 A kérdező kommentje:

A sabaton rammstein power wolf azok bejöttek

Ja és a slipknot ot is szeretem

2020. aug. 6. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint egy ilyen se füle, se farka kérdés.

Miért akarod "rászoktatni magad"??

2020. aug. 6. 23:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Mert tetszik de mégsem
2020. aug. 7. 08:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hallgass mást, annyiféle zene van a világon.

De egyrészt nyittotnak kell rá lenni, másrészt pedig ülepedni kell hagyni a zenét illetve befogadni.(legalábbis igényesebb zenéknél így van)

2020. aug. 8. 14:24
 9/11 anonim válasza:

Miért akarod szeretni? Szerintem valaki attól lesz boldog, ha azt a zenét szereti, ami mély érzéseket vàlt ki belőle.

Ha esetleg a rockerek stílusa, életfelfogása tetszik.... olyan nincs! Minden ember más, nem lehet szétszedni őket zenei ízlésre /teljesen!/

De persze, én is tudom szívből ajánlani a Rammstein-t, Slipknotot, Ice nine kills-szet, Asking Alexandriát (a régebbi albumok) stb.

2020. aug. 8. 16:18
 10/11 anonim válasza:
100%

Aki metált/rockot hallgat az sem szeret mindent, van olyan, amit jobban szeret az ember, van amit kevésbé, van amit utál.

Halgass sok szenét, előbb utóbb megtalálod azt a stílust ami tetszik. Ha meg semmi sem tetszik, hallgass mást, ami tetszik. Nem szégyen az...

2020. aug. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!