Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Végre itt az új Katy Perry...

Végre itt az új Katy Perry klip! Kinek hogy tetszik?

2010. okt. 28. 17:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nagyon jó:D

de amúgy tényleg. hogy-hogy nincs benne katicácska?-.- majdnem 1 hónapig szenvedtünk a k*csög reklámjaitól most meg semmi? érdemes is volt:)

2010. nov. 4. 22:59
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
te meg csak védd a bu.zikat!!!manapság ez a menő:fogadjuk el a másságot!!!!UNDORÍTÓ HOGY MÉG EGY KLIPBEN IS EZ MEGY
2010. nov. 5. 20:26
 23/26 A kérdező kommentje:
Jó te meg fulladj meg!
2010. nov. 5. 23:49
 24/26 A kérdező kommentje:

NEM AZÉRT VÉDEM ŐKET HOGY MENŐ LEGYEK!!!!!!!!!!! ÉS SZERINTEM MEG AZ UNDORÍTÓ HOGY ELÍTÉLSZ EMBEREKET CSUPÁN A SZEXUALITÁSUK VAGY MÁS OLYAN DOLOG ALAPJÁN AMINEK A LEGKISEBB KÖZE SINCS AHHOZ HOGY VALAKI MILYEN EMBER!!!!!!!!! ELŐBB ISMERD MEG ŐKET AZTÁN ALKOSS VÉLEMÉNYT! IGAZÁN OSTOBA ÉS FELSZÍNES DOLOG ELÍTÉLNI EMBEREKET!!! KÉPZELD EL HOGY ISMEREK MELEGEKET ÉS EGYTŐL EGYIK ÉRTÉKES EMBEREK!!! SEMMIBEN NEM KÜLÖNBÖZNEK TŐLEM,VAGY BÁRMELYIK MÁSIK HETERO EMBERTŐL! DE NEM VITATKOZOM VELED,MERT NEM VAGYUNK EGY SZINTEN,SEM ÉRTELMILEG SEM ÉRZELMILEG! GONDOLKOZZ EL AZ ÉLETEDEN MERT VALAMI NAGYON NINCS RENDBEN NÁLAD ÉS NE IDE IROGASD A HOMOFÓB MEGJEGYZÉSEIDET! LEHET FIKÁZNI,AZÉRT MERT VÉDEM A MELEGEKET,DE VÁLLALOM,ÉS BÜSZKE VAGYOK ARRA HOGY NINCSENEK ELŐÍTÉLETEIM ÉS IGENIS KIÁLLOK AZ ELVEIM MELLETT. ÉS MÉG MINDIG REMÉLEM HOGY EGYSZER ELJUT ARRA A SZINTRE A TÁRSADALMUNK ,AMIKOR MINDENKI EGYENLŐ LESZ ÉS NEM SZÁMÍT MAJD HOGY KINEK MI A SZEXUALITÁSA! TE UTÁLD A MELEGEKET,ÉN MEG UTÁLOM AZ OLYANOKAT MINT TE. RÉSZEMRŐL ENNYI.

A többiektől elnézést! És köszönöm a válaszokat!:) Nekem nagyon tetszik a klip,egyszerűen gyönyörű lett. Mikor még csak a számot hallottam,nem fogott meg annyira,de így klippel együtt,tökéletes. És van mondanivalója. Büszke vagyok arra hogy ez a klip itt készült Magyarországon.

2010. nov. 6. 10:31
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves homofób válaszadó és társai nektek komolyan csak ez jött le a klipből? Hogy lehettek ennyire szánalmasak? Hogy tudtok így gondolkozni? Rosszul vagyok tőletek undorítóak vagytok és hihetetlenül visszamaradottak! Remélem az hogy ezt leírtad annak tudható be hogy még nagyon kicsi vagy és fogalmad sincs például arról hogy mi az a szexualitás! Ha nem akkor igazán büszke lehetsz magadra hogy felnőtt vagy és elítélsz egy meleg embert anélkül hogy fogalmad lenne róla ki is ő valójában!

A klip amúgy szerintem nagyon jó lett!:)

2010. nov. 7. 19:14
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek igaza van, a tolerancia tanít, aki utál / nem fogad el egy ilyen dolgot az mindig ilyen beszűkült agyu unalmas ember. (tapasztalatból!)
2010. nov. 24. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!