Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Végre itt az új Katy Perry...

Végre itt az új Katy Perry klip! Kinek hogy tetszik?

2010. okt. 28. 17:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, pedig egyáltalán nem az én műfajom. A szám jó, a klipp szép. Szerintem különösen jól sikerült, ha már nem ment volna le a VMA simán pályázhatott volna.
2010. nov. 3. 10:21
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
dislike (N)
2010. nov. 3. 10:31
 13/26 anonim ***** válasza:
76%

a szám tetszik, a város szép de a klip nagyon nagy hülyeség

a magyarok többre is képesek!!!

2010. nov. 3. 12:00
 14/26 anonim válasza:
76%

nem rossz

de amúgy hány éves Katy?

2010. nov. 3. 15:23
 15/26 anonim válasza:
53%
a szám jó a klip nem lenne rosz leszámítva azt a meleg jelenetet....elképesztő hova süllyed ez a világ :/!
2010. nov. 3. 15:25
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett a klip. :D Nem is tudok mást hozzá fűzni. Másra számítottam, de jó ez így is.

Egyébként Katy 26 éves.

2010. nov. 3. 16:10
 17/26 A kérdező kommentje:

26 éves

Utolsó!Mi a problémád vele??? Ezek szerint te sem érted sem a szám sem a klip mondanivalóját. Először talán próbáld meg értelmezni és ne azon akadj fenn a 21.században hogy 2 fiút látsz csókolózni! Annak a jelenetnek HELYE van a klipben!ÉS egyáltalán kifogásolható mert ízlésesen lett megoldva...Ne legyél már ilyen felszínes... Egyet értek az utolsó szavaiddal: hová süllyed a világ? Milyen társadalom az ahol megítéljük az embereket a szexualitásuk alapján?

Tudom hogy nem győzlek meg sem téged,sem a hasonló idiótákat,de remélem egyszer felfogjátok mik az igazi értékek az életben.

A többieknek köszönöm a választ,és még várom a továbbiakat.

2010. nov. 3. 16:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Az előbbi a ma 15:25-osnak szólt természetesen,,de amíg leírtam már nem ő volt az utolsó. :)
2010. nov. 3. 16:13
 19/26 anonim válasza:
57%
kedves kérdező!még szerencse,hogy édesapád tudja mi az IGAZI érték az életben és nem gondolkozott úgy ahogy te!
2010. nov. 4. 17:10
 20/26 A kérdező kommentje:
Jó hiába magyarázok itt ... -.- Nem az számít hogy kinek mi a szexualitása,hanem hogy mindenki boldog legyen ,attól függetlenül hogy kit szeret. Ha egy fiú egy másik fiúval boldog,akkor szíve joga. És én ,attól hogy hetero vagyok,nem érzem magam felsőbbrendűnek,mert nem vagyok az és te sem! Sőt... Szánalmas valakit elítélni a szexualitásuk alapján. A szerelem ,az szerelem,és gyönyörű dolog,akármilyen neműek között van.
2010. nov. 4. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!