Basszusgitár dilemma 150 centi körüli magassággal?
150 centis nő vagyok, és már egy ideje nagyon vonz a basszusgitár, mint hangszer.
Mostanában esett csak le, hogy a többi elektromos gitárhoz képest mekkorák. 😂
Tudom, hogy vannak short scale hangszerek is, de a videók alapján azoknak a fényesebbek magasai, a mély tartományaik meg elég puhák. Nem hallottam még olyat, ami tényleg hozná azt az erőteljes, dögös basszust, mint egy normál méretű P-Bass.
Én meg főleg post-punkot, punkot játszanék vele, amihez elengedhetetlen.
A kicsi kezem ellenére szélesebb a tenyerem és hajlékonyak az ujjaim. Az ég világon semmi hátrányt nem okoz pl. zongorázásban, amiből a középfok fölött vagyok.
Mennyire mutatnék önmagam karikatúrájaként, ha normál méretű hangszert választanék? Vagy ez öngyilkosság, és nem lenne sikerélményem?
Bizonyos fokig szerves része az egészséges önkritikának az is, ha az ember kissé aggódik a vélt vagy valós testi adottságai miatti esetleges hátrányok vagy egyenesen hátulütők miatt, de ha körbeértél rajtuk, akkor vége van, jó? :D
Zenélni készülsz, gondolj bele, eddig is az volt, hogy toltad és fullos lett.
Slash is megmondta: "mindegy hogyan játszol, ha jól nézel ki a színpadon" :))
Mondjuk ezzel én egyet értek, de csak a rock-vonalra érvényes ez inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!