A tavalyi évem zenéből borzalmas volt. A tanár jófej, én viszont sehogy se tudom rávenni magam a gyakorlásra, alig gyakoroltam. Ugye ütős hangszereken jàtszok, és dobolok, meg dallamhangszerezek. Dallamhangszerből egy év alatt egy darabot, dobból pedig kettőt vettem, ami borzalmasan kevés. Bàr egyszerre kettőt tanulok, de akkor is. Az igaz hogy lusta vagyok gyakorolni, de nem tudom. Én személy szerint befejezném, és elkezdenék rajzra járni, és mászni, mint sport, mert ezek nagyon érdekelnek. Viszont azt mondtam évvégén hogy maradok, és anyukám is csalódott lenne. De én nem annyira élvezem a zenét. Inkább csak azt élvezem, amikor zenére játszok, mert zenét hallgatni imàdok. Viszont gyakorolni meg utálok. Szinte. Tudom hogy anyukám nagyon csalódott lenne, és a tanárom is, (egyáltalán le lehet még mondani??) viszont nem fér be a zene, a pingpong, és a suli mellé két plussz különóra. De nagyon szeretném azokat. Amugy 4 éve járok zenélni. Ti mit tennétek a helyemben?
Tedd azt ami a szíved vágya, válaszd a rajzot, sportot azt tedd amit szeretnél, amit nem szeretsz annyira nem kell erőltetni, ne azzal törődj hogy csalódást okozott,sőt épp ellenkezőleg azzal okoznád a csalódást nekik ha azt csinálnád amit már nem szeretsz annyira
2021. júl. 26. 03:54
2/4 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy ugye a szüleim csak azt látták kívülről, hogy gyakorlás helyett én gyakran a discordon való beszélgetést, és youtub ozást választottam.
Amúgy köszönöm szépen az 1-es válaszoló válaszát😊
2021. júl. 26. 07:15
3/4 anonim válasza:
Én szerettem a zenét, s bár nem voltam a legjobb, mégis több évtizedig ccsináltam. Pedig voltak rossz tanáraim, mégis kitartottam mellette. VISZONT, ha te nem szereted, akkor ezt nem kellene erőltetni. Annak nincs értelme, hogy hogy erre meg arra hivatkozol és közben meg utálod. Azt csináld, amihez kedved van. Több esélyed van a sikerre, ha szereted, amivel foglalkozol.
2021. júl. 26. 22:58
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második választ is. Csak egy bökkenőt találtam abban, hogy feladhassam a zenét, méghozzá az, hogy évvégén én igent mondtam arra, hogy jövőre is megyek, mert akkor még a tanév alatt nem volt elég időm a rajzolással foglalkozni, és nem volt alkalmam mászni, legfeljebb csak fára.
És akkor csak a nyárra tudtam már gondolni, nem gondoltam bele komolyabban.
És most már elvileg nem lehet lemondani, mert a helyemre más is jelentkezett volna. De attól még megpróbálom, mert hallottam, hogy valaki csak így full random lemondta egyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!