Szerintetek van olyan, aki Azahriah-t hallgat, és szereti a fideszt/kormányt?
Figyelt kérdés
Orbánt nem éri mondani, nem hiszem el, hogy Azit hallgat xd A sok kormánykritikus szövegrészletére gondolok2024. máj. 1. 12:19
11/18 anonim válasza:
Tudom, nem bántani akartalak természetesen, sorry ha úgy érezted.
Általában írtam,mert sokan csinálják azt.
13/18 anonim válasza:
Pl. Én... 😅 Arra szavaz, akire akar... Gyerek még, majd kinövi😅
14/18 anonim válasza:
Ő alapból nem kormány ellenes. Ő pont annyira gyűlöli a bal oldalt mint a fideszt. Pont annyira ki nem állhatja a vadkapitalista USA-t mint Putyinéket (Four moods 2)
15/18 A kérdező kommentje:
#14 tudom, hogy Azinak mi a véleménye. Nem is ez volt a kérdés.
2024. jún. 8. 11:48
16/18 anonim válasza:
15# Nem nem ez volt. De ezzel a válasszal csak arra utaltam, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme... Mert ha csak a fideszt kritizálná lenne értelme ennek a kérdésnek de mivel mind a jobb és bal oldalt kritizálja így nincs értelme a kérdésednek
17/18 A kérdező kommentje:
#16 miért ne lenne értelme a kérdésnek? Szerintem a fidesz szavazói többségében sokkal elvakultabbak, mint akik a baloldalon valakit támogatnak. Szóval az ellenzéki szavazók jórésze nem fogják bánni, ha mondjuk Gyurcsánynak szólnak be.
2024. jún. 8. 12:08
18/18 anonim válasza:
17# Hát azért ezt nem mondanám ilyen biztosra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!