Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az MP3 és a Lossless (FLAC)...

Az MP3 és a Lossless (FLAC) közt mi a különbség?

Figyelt kérdés
Azon túl hogy utóbbi 3x annyi helyet foglal, a minőségben nem fedeztem fel semmi különbséget (gépen és mobilon hallgatok zenét leginkább).

ápr. 26. 14:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Sarkítasz, kérdés minek. Nem a legalja és nem a legteteje a racionális döntés még mindig.
ápr. 30. 14:08
 22/30 anonim ***** válasza:
aki szerint havi 1990 forint kevesebbért jobban megéri mint havi 538 forint többért, az nem lehet kifejetten egy racionális ember.
máj. 1. 01:07
 23/30 anonim ***** válasza:
50%
Még mindig nem fizetek egyikért se, rendkívül racionális barátom, hányszor kell a szádba rágni?
máj. 1. 07:28
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

23as.

Ezt a pökhetdi stílust kedves anyukádnak tartogassad. Hamár ilyen idiótát nevelt.

Ha olyan okos vagy akkor rájöhettél volna hogy nem neked címeztem hanem 13asnak. Nem minden rólad szól kicsiszív.

Egyébként nincs mire felvágnod azzal hogy neked ingyen van az mp3. Mintahogy írtam fentebb a FLAC, a SACD ISO, és a DSD is lehet ingyen.

De pattogjál csak, magadat égeted a hozzá nem értéseddel.

máj. 1. 12:20
 25/30 anonim ***** válasza:
Az én hozzászólásom alatt reagáltál, nem írtad, hogy #13-ra reagálsz, de azért okos vagy nagyon.
máj. 2. 16:58
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Fúú, ez kemény, leugatjátok a losslesspártiakat?

Ez a világ megérett a pusztulásra.

máj. 28. 14:50
 27/30 anonim ***** válasza:
68%
A tied biztos
máj. 28. 15:30
 28/30 anonim ***** válasza:
51%

Fejtsd már ki miért, komolyan érdekel.

FLAC keresőszóval most találtam ezt a kérdést, és egyszerően nem hiszek a szememnek. Ép ésszel felfoghatatlan az álláspont amit az itteni válaszolók védenek.

A stílusról nem is beszélve.

Szóval komolyan érdekelne nektek mi a fene bajotok van itt. Hogy védhetitek a gyenge minőséget a jobbtól.

A fenti lepontozottnek abban igaza volt, hogy akinek ingyen van az mp3 annak a többi is incgyen van. aki meg fizetőset akar, annak meg van jobb és olcsóbb alternatívája mint a szpoti.

Kérlek fejtsd ki rendesen, észérvekkel logikusan, és ne csak párszavas felböffenésekkel.

Előre is kösz.

Gondolom ezt is lepontozzátok, de nem édekel, kiváncsi vagyok.

máj. 28. 18:38
 29/30 anonim ***** válasza:

28

Jó, hát egy Bugatti Chiron is jobb minőségű, mint egy Suzuki Vitara, mégis utóbbiban férnek el bevásárolt cuccok, és az utóbbival tudsz áthajtani a fekvő rendőrön. A Chiront pályára érdemes kivinni.

Hasonló a különbség az mp3 meg FLAC között.

máj. 28. 19:49
 30/30 anonim ***** válasza:

"Hogy védhetitek a gyenge minőséget a jobbtól."

Egyáltalán nem gyenge minőség a veszteséges. Lehet azt is nagyon jól csinálni. Sokkal jobban, mint ahogy neked valaha is hű lesz egy csonkakúp kartonmembrán egy rugalmas felfüggesztésen a nonlineárisan viselkedő levegőt tologatva mindkét oldalán. Ez a veszteségmentesség-fetisizmus kb olyan, mint amikor iszonyú drága és embertelen drága végfok közt vacilál a Béla, mert biztos a drágábbal jobban fog szólni a csodás akusztikus hanganyag, amit egyébként ugyanúgy sávonként rögzítettek süketben, ugyanúgy mesterséges terek vannak rajta, ugyanúgy agresszív ekvalizer és kompresszor, meg némi analóg szaturáció lesz rajta, mire kiszalad a keverőpultból, mint a Darude - Sandstormon. Csak aki vallásos, az nem fogja fel, hogy így működik az üzlet.

máj. 28. 20:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!