2/9 anonim válasza:
Let it be.
Nagyon idegesítő. Nem tudom miért lett ennyire sikeres.
A pentatonboxos kamu gitárszóló pedig borzasztó benne.
(Szubjektív vélemény, ne sértődj meg rajta)
3/9 anonim válasza:
Obládí obládá. többet nem tudok, ami ne lenne jó.
4/9 anonim válasza:
Ha a Revolution 9-et nem számítjuk (amit én nem igazán tekintek zenei alkotásnak), akkor a Long And Winding Road. Az még hagyján, hogy koncepció szintjén is a korábban már elsütött ötleteik köszönnek vissza. De a zenei körítés akkora szentimentális nyálparádé, ami még Hollywoodban is sok lenne, teljesen hallgathatatlan tőle a dal.
6/9 Mansour válasza:
Nem könnyű kérdés, mert a korai korszakukban elég sok a gyengécske dal, ott inkább azt a pár jót kell külön kiemelni. A Hard Day's Nighttól kezdtek igazán jók lenni. Az érettebb korszakukban valószínűleg tényleg a Yellow Submarine és az Ob-la-di, ob-la-da a legrosszabbak, sőt én ide sorolnám még az All together now-t is. Bár a Yellow Submarine gyerekdalnak, az Ob-la-di, ob-la-da pedig vicceskedésnék még elmegy, csak nem kellett volna nagylemezre tenni. Amúgy a 4-essel is egyetértek, továbbá nekem a Don't pass me by is túl gyengének tűnik. De az eddigieket egyszer-egyszer még csak végig lehet hallgatni. Egy szám van viszont, amit végig sem tudok hallgatni: You know my name (Look up the number)
7/9 anonim válasza:
Úgy tűnik, én leszek az első, aki sosem értette, mi a baj az Obladi Obladával (hacsak nem az, hogy idehaza a vasfüggöny mögött "tölcsért csináltak belőle"). Oké, nem egy monumentális alkotás, de nem kell mindent olyan komolyan venni, a Fehér album meg amúgy is tele van nehezen emészthető dalokkal, elfér rajta egy könnyed kis lazítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!