Szerintetek melyik a legrosszabb ABBA dal?
Figyelt kérdés
Szerintem a Man In The Middle.jan. 27. 19:50
1/8 anonim válasza:
Belehallgattam most ebbe a dalba, amit írtál, mert nem ismerem - nem mondanám rossznak, inkább csak szokatlan az ABBA-tól, más a hangzásvilága és kissé bohókásabb!
Kb. 17 nagy slágert ismerek az ABBA-tól, azok mind nagyon jók, egyikre se tudnám azt mondani, hogy “ez szörnyű!”, megvan mindegyiknek az a kellemes hangzásvilága, ami nekem például “a ‘70-es évek európai vidéki életét sugallja télen és tavasszal”
3/8 anonim válasza:
#2 Az tényleg nagyon rossz! Ha valami noname alakulat áll vele elő, senki nem tartotta volna többre egy zsé kategóriás giccsparádénál, ami még ahhoz is gyenge, hogy a helyi tévéadó lenyomja szilveszterkor. De hát az ABBA gyakorlatilag félisten státuszig avanzsált - minden, amit a poptörténelem legsikeresebb csapata csinált, az csakis aranyat érő kincs lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
#4 Most nem Kis Grofo a téma!
jan. 28. 22:02
6/8 anonim válasza:
Szerintem az As Good, As New. De ez csak egyéni ízlés.
7/8 anonim válasza:
A Man In The Middle még a korai időkből való, az 1975-ös ABBA c. albumról.
Nem olyan rossz az egyébként.
8/8 anonim válasza:
Az As Good As New az pedig legalább olyan jó, mint amilyen új volt 1979-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!