Legrosszabb magyar zenekar?
Rolls Frakció
Az “Adj helyet magad mellett” kivételével csakis borzalmakat termelt: számaik stílusban is kirívóak voltak, a szövegben nyomdafestéket nem tűrő szavak pedig a szocializmusban főleg elfogadhatatlanok voltak. Mikor összejött egy albumra való mennyiségű dal, 90%-uk mehetett a kukába, és újakat kellett írni helyettük, moderálási okból!
A Halott Pénz tényleg szar, de vannak gázabb bandák is szerintem. A HP-nek amúgyis volt egy jó időszaka.
Rolls Frakciót nem ismerem, az Adj Helyet Magad Mellett azt én a Bikinitől ismerem.
Végbélszakadás az undorító, én csak az X Faktorból tudom, hogy kik ők. Alapból a grindcore műfaj taszít.
LGT, Omega nem a világom, de szarnak nem nevezném.
Manhattennek egy számát ismerem, Hoolingans számomra egy középszerű rock banda, nem értem, hogy miért utálják, afféle magyar Nickelback.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!