Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Legrosszabb magyar zenekar?

Legrosszabb magyar zenekar?

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 22:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Halott pénz
2023. jún. 29. 06:50
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Rengeteg borzalmat termelt ki a magyar pop/rock szakma...
2023. jún. 29. 10:51
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Végbélszakadás. Mondjuk az annyira szar, hogy már jó :D
2023. jún. 29. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
LGT, Omega
2023. jún. 29. 17:50
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

Rolls Frakció

Az “Adj helyet magad mellett” kivételével csakis borzalmakat termelt: számaik stílusban is kirívóak voltak, a szövegben nyomdafestéket nem tűrő szavak pedig a szocializmusban főleg elfogadhatatlanok voltak. Mikor összejött egy albumra való mennyiségű dal, 90%-uk mehetett a kukába, és újakat kellett írni helyettük, moderálási okból!

2023. jún. 29. 23:43
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
#5 Látszik, hogy nem sokat tudsz a Rolls Frakcióról. Egyedül a Fejezetek egy iskolás gyermek naplójából c. számukban vannak nyomdafestéket nem tűrő szavak, de erdős péter (k. a.) elvtársadnak igazából ott sem azokkal volt a legnagyobb baja, hanem a rendszert kritizáló szöveggel - ahogy a többi olyan számukban is, ami nem jelenhetett meg.
2023. jún. 30. 08:15
 7/13 tothp ***** válasza:
46%
Hooligans mindent visz. Rocknak látszó, bőrbe öltöztetett nyálzene. A Manhattan-al vetekszik.
2023. júl. 1. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Halott pénz
2023. júl. 2. 18:16
 9/13 A kérdező kommentje:

A Halott Pénz tényleg szar, de vannak gázabb bandák is szerintem. A HP-nek amúgyis volt egy jó időszaka.

Rolls Frakciót nem ismerem, az Adj Helyet Magad Mellett azt én a Bikinitől ismerem.

Végbélszakadás az undorító, én csak az X Faktorból tudom, hogy kik ők. Alapból a grindcore műfaj taszít.

LGT, Omega nem a világom, de szarnak nem nevezném.

Manhattennek egy számát ismerem, Hoolingans számomra egy középszerű rock banda, nem értem, hogy miért utálják, afféle magyar Nickelback.

2023. júl. 2. 18:28
 10/13 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 2. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!