Legrosszabb magyar zenekar?
A huligánszoknak egyszer elemezd végig néhány számát:
Kappan hang
Semmit mondó, nyál szöveg
Rockosnak hangzó, de silány "gépi" gitár akkordok.
Nekem ennyi jött le belőle.
Kérdező, az “Adj helyet magad mellett” - mindig is D. Nagy Lajos énekelte, de eredetileg még a Rolls Frakcióban, 1984-ben jelent meg, de még ugyanebben az évben a banda feloszlott.
Nagy Feró a szólókarrier és két Beatrice-korszak között a Bikini frontembere volt, amiből 1985-ben kilépett, helyére pedig D. Nagy Lajos érkezett, aki magával hozta ezt a dalt, ami a Rolls Frakció egyetlen öröksége maradt.
Nekem a Hooligans-szel semmi bajom, érdekes kombináció, hogy a vad rocker külső ellenére mindig is sima popzenét játszottak, legalábbis 2022-ig, aztán a zenében is bekeményítettek!
Az eredeti Hooligans-slágerek közül például a Királylánynak elég jópofa a szövege, és maga a zene is jó, de azon kívül a Félember, Játszom, Nőben a boldogság, Legyen valami - szintén mind egész jók, még az Illúzió és a Szabadon is “elmegy-kategória” szerintem!
#5-ös voltam
A kérdés teljesen értelmetlen.
Pl. Nincs kifejtve hogy mely zenekarok kerülhetnek a listára. Az ismertek vagy az ismeretlenek is? Honnantól számít valami ismertnek? Milyen szempontból veszünk ez zenekart rossznak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!