Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Első Ozora fesztivál?

Első Ozora fesztivál?

Figyelt kérdés

Maga a zenei stílus nem tartozik a kedvenceim közé,de ez a fesztivál a legszimpatikusabb.

Akik màr voltak Ozorán, mennyire ajánlanák így a fesztiválon való részvételt?

Illetve nem néznek ki a tömegből,ha teljesen átlagos külsöm van?

Ahogy a fotókon illetve a videókon látom,rengeteg a tetovált,raszta, tökéletes külsejű nő és férfi.

2024. márc. 30. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, ahogy irjak, senki nem fog "kinezni", ez nem olyan. Gyere es erezd jol magad!
2024. ápr. 3. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Zenei stilus pedig: sokfele zene van, meg koncertek is, nem csak dj. Van lassabb chillesebb es veretos, meg minden, szerintem talalsz olyat, ami bejon. En se hallgattam semmi ilyet elso Ozoram elott, azota meg szinte csak ilyet - beszippantott, na :)
2024. ápr. 3. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem lehetsz bármilyen öltözékben, nem fognak kinézni, viszont ez nem egy olyan közösség, ahol a vagyonukat villogtatják az emberek. Láttam már embereket öltönyben, ünneplőben, ruha nélkül, szakadt pólóban. Nincs feszengés, nincs problémázás a tapasztalatom szerint, és sok más ember tapasztalata szerint. Vannak gyerekek, idősek, itt mindenki együtt ünnepli az életet, ez a fesztivál lényege. Drog természetesen van, vannak emberek, akik nyíltabban csinálják. Ha ez zavar, akkor ez nem a te fesztiválod(és valószínüleg semmilyen zenei fesztivál), viszont ha ezt eltudod engedni, akkor itt pont rájöhetsz, hogy a pszichedelikus szereket használó emberek nagy része mennyire békés természetű, és hogy a TV mennyire félrevezeti a népet.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5YNPPQ7bnU&ab_channel=OZORA..

Nézd meg a hivatalos 2023-as videót az elejétől, és ha tudsz angolul, akkor már ez elején a képen lévő szövegből megtudod, hogy milyen feelingről szól a fesztivál.

2024. ápr. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!