Első Ozora fesztivál?
Maga a zenei stílus nem tartozik a kedvenceim közé,de ez a fesztivál a legszimpatikusabb.
Akik màr voltak Ozorán, mennyire ajánlanák így a fesztiválon való részvételt?
Illetve nem néznek ki a tömegből,ha teljesen átlagos külsöm van?
Ahogy a fotókon illetve a videókon látom,rengeteg a tetovált,raszta, tökéletes külsejű nő és férfi.
Kedves első!
Azért vannak sokan akik nem használnak szereket(én sem).Sőt,sokan családostul,gyerekkel mennek a fesztiválra.
Menj nyugodtan, nem lesz gáz - bárkinek kapásból be lehet illeszkedni. Nem kell drogozni sem, és különböző zenék is vannak itt-ott.
Viszont sok a külföldi úgy készülj.
Köszönöm szépen a válaszokat!
30+, teljesen átlagos nő vagyok,aki a gyermeke megszületése óta (8 éve),nem mozdult ki itthonról és már menne a "vakvilágba".Oda, ahol nincs feszengés,ellazulhatok,van zene,van tánc,vannak programok.Ahol nincsenek nagyképű, elkényeztetett,balhés emberek.Ahol jól érezhetem magam és feltöltődhetek.
Az Ozora elvileg ilyen hely.
Viszont.
Lehet az alacsony önértékelési gondjaim miatt fogalmazódott meg bennem a kérdés,hogy nagyon kitünnék a tömegből,nem lennék "oda való", mert dagi is vagyok és én inkább a farmer nadrág+póló kombóban érzem jól magam még nyáron is.
Az Ozora videókon és fotókon nem ilyen embereket látni....
De a válaszok alapján, ezekszerint senkit nem fog ez érdekelni.
Köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!