Van itt még valaki, aki rajtam kívül szintén nagyon szereti a japán metalszínteret? Egy rakat piszkosul eredeti és/vagy vérprofi banda van ott, melyekről felénk a kutya sem hallott, közben rettenetesen jók.
Köszi a választ :) Hm, nu metal? Ajánlom a Jiluka nevű bandát (nevezzük metalcore-nak, de olyan japánosan, brutál breakdownokkal), ők állati jók, ráadásul visual kei fazonban nyomják és júniusban játszanak Pozsonyban. Ha szereted a szimfónikus beütésű metalt, akkor az Unlucky Morpheus egyszerűen kihagyhatatlan, hihetetlen tudású zenészekkel.
Japán vonalról nálam a numero uno a Lovebites (öt lány, nemhogy Japánban, de szerintem az egész világon a heavy/power bandák 95%-át keresztben lenyelnék, annyira jók, beszarás gitárpárossal). Szorosan utánuk jön a Hanabie, ha valami eredetit és állati szórakoztatót akarsz, őket ne hagyd ki - metalcore/EDM/hiphop/punk vegyítve némileg kawaii köntösben. Élőben nagyon-nagyon ászok, volt szerencsém hozzájuk tavaly. További kötelező hallgatnivalók: Nemophila, Saiseiga, illetőleg ha a SoAD-hoz hasonló (és annál szerintem ezerszer betegebb és eredetibb) cuccot akarsz hallgatni, akkor a Maximum The Hormone megkerülhetetlen :)
🌟💙 the Gazette 💙🌟
Idén jönnek ki új albummal, alig várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!