Zenében/kottákban jártas személy tudna segíteni egy kicsit?
Figyelt kérdés
Egy kis szívességet szeretnék kérni ha esetleg akadna ilyen ember. :))márc. 10. 08:22
1/7 anonim válasza:
Ha a kérdést irtad volna le, már rég meg lett volna válaszolva.
2/7 A kérdező kommentje:
Istenem....Hosszú lenne itt leírni amit szeretnék és nem kérdés hanem kérés lenne. A kérdést kiírtam a többit privátban egyszerűbb.
márc. 10. 12:53
5/7 anonim válasza:
Magyarul: nem segítség kell, hanem dolgoztatni akarsz másokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnállak hogy neked még nem tett szívességet senki és számodra ez ismeretlen fogalom.Tudod én sem dolgoztatásnak veszem ha valaki megkér valamire amiről tudja hogy én jobban értek hozzá mint ő,ha tudok SEGÍTEK és nem úgy fogom fel hogy dolgoztatnak. De látom neked elég sanyarú lelkivilágod lehet ha az egyetlen szórakozásod az, hogy ide jársz kötözködni.Szerintem menj, keress barátokat,jót tenne a lelkivilágodnak:))
márc. 10. 19:04
7/7 anonim válasza:
#6 Még mindig nem írtad le hogy mi a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!