Milyen jó, kevésbé ismert progressive rock, vagy más műfajban “progresszív” együtteseket ismertek?
Nekem a Rishloo nevű együttes living as ghosts with buildings as teeth C. albuma a kedvenc albumom, műfajtól függetlenül… Nagyon sokáig tudott újat mutatni még évek után is… És még lehet ma is tudna/majd tud is, de most valami újra vágyom.
Inkább ilyen 100.000 alatti egyéni Spotify hallgatóval rendelkező együttesek érdekelnének, mert efölött esélyes, hogy ismerem már… Persze írhattok bármit, minden választ megköszönök.
De azért ilyen Pink Floyd, meg hasonló albumokat tényleg felesleges írni…
Mostanában próbálkoztam még a SLIFT nevű együttessel, az UMMON album elsőre nagyon tetszett, de másodjára már elég monotonnak találtam és bár még biztos megpróbálkozom majd vele néhányszor, egyelőre nem adja be azt az érzést amit keresek.
A válaszokat előre is köszi!
Ugyanazt tudom mondani, mint az előző, vagy tetszeni fognak, vagy nem, mindenesetre én ezeket ajánlom :D
Indukti - S.U.S.A.R.
Thy Catafalque - Róka Hasa Rádió
The Pax Cecilia - Blessed Are the Bonds
In the Woods... - Omnio
Arcturus - Sideshow Symphonies
Thank You Scientist - Maps of Non-Existent Places
The Fall of Troy - Phantom on the Horizon
The Sound of Animals Fighting - The Ocean and the Sun
Grüvis Malt - Maximum Unicorn
Ephel Duath - The Painter's Palette
Code - Augur Nox
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!