Mit hallgatnak a mai tizenévesek?
Figyelt kérdés
márc. 6. 07:08
1/11 anonim válasza:
A futószalagon gyártott, tök egyforma hangzású zenéket, amiben egy oktávot se énekelnek ki, de azt a pár hangot is autotune állítja elő, amitől jó torz lesz.
2/11 KmsRys válasza:
Nem tudom az elsőt miért kellett lepontozni, mikor igazat mond.
Én is csak 20 éves vagyok, mégis utálom ezeket a hallgathatatlan szutykokat, amiket az a korosztály hallgat.
Persze mint mindehol, itt is vannak kivételek, vannak jó zenei ízléssel rendelkező tizenévesek is.
3/11 anonim válasza:
Tini rapperek, vagy cigány rapperek. Ilyen majka típusú gengszternek magukat tartó alakokat
4/11 anonim válasza:
Justin Bieber, dua lipa, Ariana Grande, Martin Garix, Halott pénz.
5/11 anonim válasza:
6arelyhuman, Britney Manson, Ariana Grande, Melanie Martinez, Marina, Lana Del Rey, Billie Eilish, Taylor Swift, Lady Gaga
más most nem jut eszembe hirtelen
6/11 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy 5 válasz már jött, és Azahriah-ot egyik sem írta. :D
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
#2 leírta a véleményét, általánosított. Lehet hogy igaza volt, lehet hogy nem. Ezek szerint rád pont nem igaz amit ír, te mégis azt mondod hogy igazat ír. Ez azért paradoxon valahol.
9/11 anonim válasza:
Szerintem változó. A visszafogott értelemmel rendelkezők általában azt, amit a divat diktál (mert ugye az önálló gondolkodás és ízlés nem elég menő...), a többi pedig szerintem csak simán eloszlik.
10/11 anonim válasza:
Olyan zenét ami az én generációm (Y) szerint szar és ezt onnan tudom hogy én ennyi idősen olyan zenét hallgattam ami az előttem született generációmnak (X) szar volt.
Ma már amit hallottam fiatalon jó zene.
Lényeg: a fiatalok generációról generációra fost hallgatnak amíg fel nem nőnek mert utána ugyanaz a zene jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!