Szeretsz énekelni?
Figyelt kérdés
márc. 3. 11:52
1/10 anonim válasza:
Szeretek, csak sajnos nem annyira tudok. De ha nem hallja más, akkor magamat jól elszórakoztatom.:)
2/10 anonim válasza:
Pont úgy vagyok vele, mint az első. Én szeretek énekelni, mások viszont teljesen érthető módon nem szeretik hallgatni.
3/10 anonim válasza:
Nem, mert nagyon nincs hangom és magamnak is kínzás lenne.
4/10 anonim válasza:
Nem hang kell hozzá, hanem hallás.
Ha normális lenne az általános suliban az énekóra, nyugodtan megtanulhatná kb. mindenki alapszinten és még hasznos is lehetne önszórakoztatásra.
Igazából egy átlagos szintet mindenki simán el tud érni, ha helyes hangokat ad ki.(nyilván nem lesz mindenkiből énekes, de otthon vagy a családi körben kb. bárki elő tud adni egyszerűbb számokat a saját hangtartományán)
Kérdésre válaszolva, koncerteken szoktam és ebben kimerül.
5/10 anonim válasza:
Igen, mikor ideges vagyok akkor nagyon.
6/10 anonim válasza:
Ha szól a rádióban egy kedvenc nóta, akkor együtt énekelem a szöveget a magnóval, a barátaim nagy "örömére". 😁
7/10 anonim válasza:
Szeretek, de nem tudok. Pedig jó fülem van a zenéhez, gyerekkorom óta zenélek, mindig nagyon pontosan tudtam hallás után hangolni... De a saját hangomat egyszerűen nem tudom úgy kontrollálni. De azt hallom hogy nem valami jó 😂
8/10 anonim válasza:
#4 "Nem hang kell hozzá, hanem hallás." - Bennem az a fura, hogy én hallom magamon, hogy nem teljesen jó, amit éneklek, de mégsem tudom úgy kiadni a hangokat, hogy jók legyenek.
9/10 anonim válasza:
Nekem hasznos lenne, ha tudnék, mert már régóta zenélek de a hangom gatya
De amúgy a tuhanyban szeretek énekelnu
10/10 Tom Benko válasza:
Szeretek. Főleg death meg black metalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!