Pupusz kérdése:
Mi a véleményetek erről az instrumentális softrock dalomról?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=yCaU_MRNoHM&list=PLKe8ody2x-..
Egyszemélyes zenekarként alkotok, 30 évnyi zenei múlttal. Dalaimat a zenecsatornámon találjátok. Vannak énekes és instrumentális zenéim. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Hallgassátok, írjatok!
febr. 27. 15:40
11/13 anonim válasza:
Tudod, X faktor, mármint a tényleges, nem az elcsépelt jelentései szerinti, tehát amikor nem is fáradsz azzal, hogy megfogalmazd, csak mész vele és élvezed. Lehet, hogy mixelésben tudok segíteni olykor, nekem már az is profit lenne, ha elkezdenék újra időt fordítani zenélésre, más kérdés, hogy olyan túl sokat nem tudok foglalkozni vele, meg először össze kéne dobni a kis flow dojo zeneműhelyemet, ahol elterelődésektől mentesen lehet embert kerülni. :)
12/13 anonim válasza:
Na jó, megfogalmazódott az X mégis, bár sután, de a lényeget karcolóan: az az egyszerű, de nagyszerű emberi többlet, amit mindenben keresel, ami kicsit is művészet.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm! Ösztönösen játszom, improvizálok az alapra, amit megírok, ami szintén improvizáció a dobot kivéve. Nem arról szól, hogy megmutassam, mit tudok, hanem hangulatokat akarok visszaadni, amiket átélek. Nagyon örülnék a segítségnek. Mindennemű segítséget szívesen veszek. Megtisztelnél vele. Jó lenne egy közös együttműködés.
márc. 1. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!