Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van ez, hogy megszólnak...

Miért van ez, hogy megszólnak azért, mert rock-ot illetve rappet hallgatok?

Figyelt kérdés

Vannak jó páran velem egykorúak, akik megszólnak, mert rappet illetve rock-ot hallgatok. Rap-re példa: Antal & Day, Killakikitt, Funktasztikus, Barbárfivérek, Ketioz, NKS, TKYD, Siska Finuccsi, Mikee Mykanic, Tha Patkányz, Cypress Hill, Fort Minor, Onyx, Ganxsta Zolee

Rock-ra példa: Linkin Park, KoRn, SlipKnot, Deftones, Limp Bizkit

Behemoth, Ektomorf, Death, Cannibal Corpse

Azért is megszóltak, mert nem szeretem Curtis-t, byealex-et és társaikat. Azt mondják, hogy azok a menők.

18/F

febr. 25. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az ízlése, ezt el kell fogadni.

Van akinek a bécsi klasszikus a kedvence, van akinek a country, van akinek a hiphop, másnak pedig a balkáni népzene.

febr. 26. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert fiatalok ÉS buták. Nem kell erre bővebb magyarázat. Mindenkire rászállnak aki egy kicsit eltér a megszokottól. Ne foglalkozz velük, nekik igazából sokkal több problémájuk van mint a te zenei ízlésed, csak ezzel leplezik:) Ez az időszak hamar elszáll, észre sem fogod venni. Hallgasd ami tetszik.
febr. 27. 09:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tini korban ezek még olyan fontos dolgok. Én is hallgatok mindenfélét, de engem már nem szólnak meg :-) 50f
febr. 27. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezek közül egyik banda se rock. Te komolyan ennyire buta vagy, hogy azt sem tudod, hogy milyen műfajú zenéket hallgatsz?
szept. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!