Miért van ez, hogy megszólnak azért, mert rock-ot illetve rappet hallgatok?
Vannak jó páran velem egykorúak, akik megszólnak, mert rappet illetve rock-ot hallgatok. Rap-re példa: Antal & Day, Killakikitt, Funktasztikus, Barbárfivérek, Ketioz, NKS, TKYD, Siska Finuccsi, Mikee Mykanic, Tha Patkányz, Cypress Hill, Fort Minor, Onyx, Ganxsta Zolee
Rock-ra példa: Linkin Park, KoRn, SlipKnot, Deftones, Limp Bizkit
Behemoth, Ektomorf, Death, Cannibal Corpse
Azért is megszóltak, mert nem szeretem Curtis-t, byealex-et és társaikat. Azt mondják, hogy azok a menők.
18/F
Majd mindenki kinövi ezt a hozzáállást.
Amúgy az nagyrészt metal amiket felsoroltál és nagyon is jók.(különösen a Death)
Atheist-be hallgass bele feltétlen, meg az Obscura-ba is.
Ha hangosan hallgatod a buszon, akkor vegyél egy fejhallgatót inkább.
Ha fejhallgatót használsz, akkor meg honnan tudják mások, hogy miket hallgatsz?
#6.
Metalt nem igazán lehet kinőni, eléggé olyan szubkultúra, ami egy életre is képes megragadni az embert.
A hip-hop dettó ilyen, ezek nem csak pusztán zenék, hanem egy életérzést is takarnak.
Amit max kinő az ember, a másik véleményének ilyesfajta kezelését.
De ez nem csak zene területre igaz, hanem minden másra.
Nem feltétlen a kérdező a hibás(idővel úgy is elengedi majd), hanem hogy mások bírálják az embert zenei stílus alapján.(ítélkeznek)
Úgy tűnik, vannak dolgok amik nem változnak. Engem is cikiztek gimnáziumban a zenei ízlésem miatt (heavy, power, symphonic és black metal), pedig én 20 éve voltam gimnazista.
Nem tudsz velük mit csinálni. Felcsapod a fülest és hallgatod azt, ami neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!