Miért olyan népszerű a KPOP Koreán kívül? (Nem gyűlöletkeltő, kirekesztő kérdés)
Figyelt kérdés
Őszintén kíváncsi vagyok és érdekel a műfaj.febr. 25. 00:25
1/21 anonim válasza:
Az amerikai pop miért olyan népszerű amerikán kívül?
2/21 anonim válasza:
divathiszti, meg a globalizált világ...
3/21 anonim válasza:
Nekem is van egy kérdésem: miért kell be hashtagelni a BTS-t minden kpoppal kapcsolatos kérdésnél még akkor is ha nem róluk van szó? Nem csak belőlük áll a Kpop!
4/21 anonim válasza:
#3 az lehet automatizmus is. Egyszer volt egy számtekes kérdésem, tömbökkel kapcsolatban. Nyilván beírtam a tömböt a címkék közé, a rendszer átírta Tomb Raiderre. :)
5/21 anonim válasza:
#3-as teljesen igazad van
Van pl:
Twice,Monsta X,EXO,ikon,ateez,aespa,girls generation,Red velvet,New yeans,Blackpink,Stray Kids,itzy,Iu(szólista),Everglow,BABYMONSTER,Big Bang,Txt,Dream chatcher,Momoland,Mamamoo,2ne1,BTS,Wanna One,Infinity,Winnert,Szuper Junior,G-idle,Shinee,2pm
6/21 anonim válasza:
Nem csak a k-pop, hanem maga a koreai kultúra is egyre népszerűbb a világban. Hogy miért azt nehéz megmagyarázni, talán egyre többen csömörlenek meg a nyugati életstílusban és valami újdonságra vágynak az emberek.
7/21 anonim válasza:
#6 de akkor miért pont egy még "nyugatibb", vadkapitalista társadalom tartalmait fogyasztják?
8/21 anonim válasza:
#7 Mert ez nem így van egyáltalán. Legalábbis én nem így látom.
9/21 A kérdező kommentje:
#1.
Az amerikai popban nincs ilyen szabványos gyakornoki rendszer.
febr. 26. 00:47
10/21 anonim válasza:
Miért népszerűek az európai autók Európán kívül? És a japán autók Japánon kívül?
És az amerikai filmek Amerikán kívül?
Mert tudják mi kell a népnek.
Kapitalizmus van.
Mivel a kpopról elmondható, hogy minőségi, ezért sokan szeretik.
Persze nem mindenkinek ez a minőség, de csak tudnak valamit ha ennyien szeretik.
Ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!