Melyik gitárt vegyem meg?
Lányomnak szeretnék venni egy elektromos gitárt. Költözés miatt miatt sajnos nem tudunk rá nagyon sokat szánni, ezért a jófogáson nézelődtem, mert az akusztikusát is onnan vettük. Ezek közül melyiket vegyem meg szerintetek?
Yamaha Pacifica 112V
Cort G250 CGN
Ibanez Grx40, Cort CM15R erősítővel
Ibanez AS53
Ibanez Grx70QA
Schecter Diamond Scorpion
Tudom, hogy ezeknek a többségéhez még kell más is, erősítő, kábel stb, de ezek közül jó lehet valamelyik vagy nézelődjek tovább valahol máshol?
Használtan venni mindig zsákbamacska egy kicsit, inkább nézz szét a hangszerkereskedő cégeknél. Így biztosan lesz garancia, ők itt ha igaz be is állítják és szettek is kaphatók, erősítő, hangoló, stb.:
Alapvetően az 1-es hozzászólóval egyet értek, de azért ki lehet fogni jó gitárokat használtan is. Mindenképp személyesen vedd, és kérj segítséget ha van gitáros az ismerőseid közül.
Egyébként és a fentiek közül a Yamaha-t választanám.
Jobb vagy balkezes a lány?
Mivel olcsón szeretnél jót a Cort G250 CGN-re gondoltam. Az a Pacifica úgy emlékszem régen fent van, biztosan valamiért nem kel el.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
#4-es: alapjáraton balkezes, de jobboson gitározik, de ha jól néztem ezek mind jobbkezes gitárok, nem?
Ezek közül nekem a "szettként" árult Ibanez Grx70QA tetszik legjobban. Emellé nem kell már pluszban költeni erősítőre és egyéb kiegészítőkre.
Látszólag jó állapotú, de érdemes lenne megnézni, kipróbálni élőben a jelölteket, vagy akár mindet. Bár elég távol vannak egymástól.
Az SX BA1565 egy basszusgitár kombó?
Furcsa, hogy azzal együtt árulja az Ibanez Grx70QA gitárt...
(Torzított csatorna nincs rajta, metálkodásra önmagában kevéssé alkalmas.)
Igen az egy basszuskombó.
Hát fog vele szólni , de nem lesz az igazi.
7-es hol írta hogy metálkodni akar? :-)
Senki nem írta végülis. :)
Csak azért tettem oda zárójelben, hogy ezzel így csak a tiszta felerősített hang fog szólni.
Megelőzve az "akusztikus hangú elektromos gitár" típusú kérdéseket. Minden rosszindulat nélkül.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Igen, értelek én sem bántásként írtam! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!