Hogyan lehet ghostproducer-ként munkát, illetve felkapott/elismert arc lenni a zenevilágban? Hogyan lehet elkezdeni?
Figyelt kérdés
febr. 8. 19:00
2/11 anonim válasza:
Na az aztán tényleg elismerés.. Legalja. Meg már senki nem is keresi az ilyeneket, aki ghostot használ az ma nem tud érvényesülni, a hallgatóság azt akarja, hogy mindenki saját maga írja a zenéjét. Átlátnak ezen.
3/11 anonim válasza:
Keresel mondjuk egy jól kinéző, amatőr énekesnőt, írsz neki dalokat, amiket aztán felraktok a youtube-ra. Nagyon durván leegyszerűsítve valahogy így megy ez.
4/11 anonim válasza:
3: az nem ghost producer, hanem az énekesnö producere.
5/11 anonim válasza:
#4 Azért ghost, mert más adja elő a dalát, ő pedig a háttérben marad.
6/11 veterán vas válasza:
#5.
Akkor itt valami félreértés lehet, mert ha "felkapott/elismert arc" akar lenni, akkor annak pont nem ez az az álma, hogy a háttérben maradjon.😉
7/11 anonim válasza:
#6 Lehetséges, bár neki szerintem az lenne az elismerés, ha belső körben tevékenykedne.
8/11 veterán vas válasza:
#7.
Jah' ez már akkor legyen az ő problémája. 😉
9/11 A kérdező kommentje:
Elnézést! rosszul fogalmaztam, az "elismert arcot"a belső munkákban való elismerésre gondoltam.😀😀
febr. 13. 21:22
10/11 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy csinálj szakmailag értékelhető zenét. Én mostanában kezdem az egészet 0-ról. Becsületes dalszövegírót keresek, aki angolul írna dalszöveget nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!