Ha valakinek gyerek es tini korába jo hangja volt ének terén amit tobben is elismertek es buzditottak hogy induljon el ezen az úton aztan megse tette,elbeszhet ez a hang?
Figyelt kérdés
Rólam van szó
Igazabol ez mar csak kivancsisag.
Elveszhet a jó hang?
2023. okt. 17. 15:29
1/6 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja jobban kideríteni így ismeretlemül, mint te magad. Próbáld ki, énekelj.
Egyébként nem hiszem, hogy elveszhet, hiszen a hang egy adottság. Legfeljebb csiszolásra, képzésre szorul, de az alap hangod, ami régebben is kellemes volt, az biztosan megmaradt. Szerintem.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom
Amit irsz abban valoban van valami hogy a hang nem veszhet el
2023. okt. 17. 15:47
3/6 anonim válasza:
Régen volt, általános iskolában. Buzdítottak, de sosem akartam énekelni és nem is bánom. Cseppet sem érdekel. Nincs már olyan jó hangom mint akkor volt, de ha rendszeresen énekelnék tehát foglalkoznék vele, talán visszajönne. De nem tudom biztosan. Azóta sem bántam meg. Azóta több mint 15 év telt el.
4/6 anonim válasza:
Én ének zene tagozatos gimibe jártam és énekből is érettségiztem. Azóta nem énekeltem. Nem tudom, hogy írjam le. Nyilván jó a hallásom, a ritmusérzékem. Jó a hangom is mert ugye adottság. De érződik, hogy azóta nem énekeltem. Ott meg naponta több órát. Olyan jó hangom mint az érettségi időszakában soha nem lesz. Ehhez gyakorolnom kellene.
6/6 anonim válasza:
Nem vész el, csak "elhangolódik", mint a hangszerek - végülis a hangszálad is hangszer. Énektanárral helyre tudjátok tenni és még azon túl is fejleszthető. Ami egyszer kijött az ott van. Már ha nem 60+ éves vagy, mert korral tényleg elmegy a hang, ez sajnos igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!