Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyek voltak azok a számok,...

Melyek voltak azok a számok, amik meghatározták a fiatalkorodat?

Figyelt kérdés
Kinél melyek azok a dalok, amit ha meghall, rögtön eszébe jutnak a 10-es, 20-as évei?

2024. febr. 5. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha pl. meghallom Zalatnay Hordár című dalát, az óvodás korom jut eszembe :-D

A tízes, huszas éveimet inkább előadók határozzák meg: Piramis, Edda, Queen, Dr. Hook, Bob Marley, Genezis, stb., az ő dalaik.

2024. febr. 5. 15:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Linkin Park, Three Days Grace, Skillet, Breaking Benjamin.

Kb. ezek.

Most így a 20-as éveimben kb. minden ami heavy metal, de az összes irányzatból.(kivéve a slamming death meg a deathcore irány) Nem mondanám, hogy már van meghatározó zenész, csak próbálom élvezni és kikapcsol.(meg merítek inspirációt, mert sokak elég jól megzenésítették az életüket is)

2024. febr. 5. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Komár László, Modern Talking, Depeche Mode. Apám folyton ezeket hallgatta és én is megkedveltem.
2024. febr. 5. 16:08
 4/9 Dinnye2 ***** válasza:

Boulevard of Broken Dreams - uhh, széthallgattam és még most is odáig vagyok ezért a számért

Rúzsa Magdi: 4 évszak, Amnézia - ezeket is nagyon szerettem!

Follow the Flow: Világom - <3

2024. febr. 5. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
The Beatles bármelyik dala
2024. febr. 5. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább zenekarok mint számok de Hobó,Rolling Stones,Pantera:Vulgar Display of Power
2024. febr. 5. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Ettől a dallamtól pl. újra kisgyerek vagyok :-)

https://www.youtube.com/watch?v=rjsNNcsUNzE

2024. febr. 6. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban nálunk legtöbbször Zámbó Jimmy szólt, nem kizárólagosan, de leginkább az Ő számain nőttem fel, és nem bánom, a meghitt hangzásvilága tipikusan visszahozza a ‘90-es évek hangulatát! De mellette hébe-hóba elszórtan szólt még Balázs Pali, Kaczor Feri, és a Dupla KáVé is.

Aztán úgy 20 éves koromban, mikor húgommal rengeteget néztük a Viva tv-t, akkor kezdtem szélesebb körben több előadó zenéire rákattanni, például: Crystal, Katy Perry, Miley Cyrus, Rihanna, Lola, Hooligans.

2024. febr. 6. 13:25
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Koós, Korda, Zalatnai, Koncz, Omega, Illés.
2024. febr. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!