1/7 anonim válasza:
Nincs kifejezetten kedvencem, többet is szeretek, magyarokat és külföldieket egyaránt, pop/rock/disco/szintipop műfajokban. Viszont inkább a régebbi zenéket szeretem, amik még sokkal hangulatosabbak voltak, jobban megfognak. Kb. 1950-2020 közöttieket
36/F
2/7 anonim válasza:
Jó kérdés, nehéz válaszolni. Talán az Igorrr leginkább és mostanában, de ez gyorsan, pár hónaponta változik. Valamikkor pl. azt válaszoltam volna, hogy a Paris Combo, vagy a Skinny Puppy, Wax Tailor (és csapata), esetleg az In this moment, ALT-J, B-52's...
50f
6/7 anonim válasza:
System Of A Down (de jól tették, hogy még időben leálltak)
7/7 anonim válasza:
Változó, de ebben a pillanatban a Hip Hop Boyz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!