Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Beast in Black koncerten...

Beast in Black koncerten szerintetek mennyi volt az átlagéletkor?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen a kérdés azokhoz szól, akik ott voltak.
2024. jan. 21. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam ott, de voltam már pár Power metal koncerten, 30 körül van egy ilyen koncerten.

Többnyire 30-20-as korosztály, de sokan vannak 40-50-ből akik azért nyitottak az újra és Helloween-on nőttek fel, valószínűleg ők is kimentek rá.

2024. jan. 21. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Igazából a kérdés apropója, hogy sógor szerint metált csak az "öregek" (40 felett vagyunk) hallgatnak, mert a koncerteken ezt látja. De én tök más együtteseket hallgatok (és megyek megnézni), és nem látom ennyire sötéten a dolgot. 30 körülre tippeltem volna nagyjából, de nekem nagyon nehéz ezt belőni.

2024. jan. 21. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A hazai bandákat(kivéve talán a Depressziót) többnyire idősek hallgatják(P.Mobil, Pokolgép és társai).

A külföldi bandákat meg ha nagy múltú akkor kb. teljesen vegyes(legyen az Nightwish vagy éppen Rammstein) de általában az újabb bandákhoz kell némi nyitottság szóval azt pedig inkább fiatalok.

Amúgy én valószínűsítem, hogy egy Amaranthe koncerten ez a szám inkább közelíthet 30 alá is.

Én nem tartom kihaltnak ezt a műfajt, sok fiatal szereti szerencsére.

2024. jan. 21. 11:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyikünk se hallgat magyarokat, de láttam koncertfotót ezekről amit írsz, és az még nálunk is idősebb bagázsnak tűnt. Sógor inkább a klasszikusokat szereti (Pantera stb), én meg csak újakat hallgatok (Amaranthe is pl).

A legdurvább egyébként nekem a Black Veil Brides volt tavalyelőtt, szerintem ott max 25 lehetett az átlagéletkor.

2024. jan. 21. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!