Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan játék, ahol az...

Van olyan játék, ahol az átlagéletkor 30 fölötti?

Figyelt kérdés
35 fölötti nő vagyok, és hobbim az MMORPG. (Allods,Perfect World, Cabal, Muonline, Rappelz, Archlord, stb..)Az a bajom, hogy nem érzem jól magam a tizenévesek közt. Jó pár éve játszok online játékokkal, és ha valamelyikre rákattanok, akár top listás helyezetet is képes vagyok elérni. A koromat sosem merem megmondani senkinek, és ha nagyon muszáj, csak akkor vallom be, hogy nőnemű vagyok. Tudtok olyan hasonló játékot, servert vagy valamit, ahol idősebbek játszanak leginkább? Kicsit ciki, mikor a "haverjaim" éppen a fiaim lehetnének. Gondolom nekik is ciki lenne, ha kiderülne. A nyelvezetüket átvettem ennyi idő alatt, ők nem jönnek rá, csak engem idegesít a sok 10 éves. (Egyébként dolgozok, csak szabadidőmben játszok, amiből van bőven)
2010. máj. 5. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
legyél az anyám: D
2010. máj. 5. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
www.sakk.hu
2010. máj. 6. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Elhiszem, de gondolod, hogy lesz olyan, hogy Lineage Senior Server vagy WOW Adult? Játsz! Ennyi...
2010. máj. 19. 00:50
 4/5 Érdekeskérdések válasza:

Ahogy elnézem itt is az alacsonyabb kategóriájú emberkék találtak meg.

Nem vagy ebben valami szerencsés :(.

De gondolj csak bele.

Mindenhol ők fognak megtalálni, bármilyen játékkal is játsz.

A megoldás egyszerű.

Az adott játékon belül kiépíted magad köré a keresett korosztályból álló "bandát", s jól érzed magad.

Ez ügyben tudnék is neked segíteni.

2010. aug. 9. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Aikán most egy 20+as banda van a Betyárok állítólag az Allodsról mentek át elég jó fejek. bár sztem ezt a választ már nem fogod elolvasni mert régi a kérdés :S
2010. okt. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!