Emberek, örülnétek, ha ilyen Azahriah félék helyett inkább ilyen zenék lennének felkapva?
Megmondom őszintén, én nem értem, hogy miért vannak oda ennyien Azahriah-ért. Meghallgattam egy-két számát és nekem egyáltalán nem tetszik, de úgy vagyok vele, hogy biztosan én öregedtem meg és az új generációnak már teljesen más a zenei ízlése, amit én harmincasként nem érthetek.
Szerintem a Crystal Castles nem rossz, de ha már nekünk tetsző zenék linkelése megy, akkor én is beszállok.
magyar: [link]
nemmagyar: [link]
21
Pont ez az. En is 26 vagyok, nem gondolom, hogy a 18 evesektol olyan tavol lennek mint egy 49 eves. Es megis rettenetes ez az azahriah dolog.
Ez a keleti nyitas, propaganda meg ilyeneknek a hozadeka. Beszivarog az ilyen stilus, kultura magatol.
2006-ban volt egy 30Y rock zenekar Linkin Park Breaking The Habit stilusban kezdtunk nyugat fele menni vegre aztan lesullyedtunk ilyen ... vekony hangu na mindegy. Ez nem generacio gond, ez mar politika es ezert sem lehet szamitani a kovetkezo generaciora mert a szulok ezt adjak tovabb, lasd Fidelitas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!