Melyik a kedvenc Melodic Metalcore bandád?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Leírtam néhány bandát példaként, de szívesen várok más kedvenc bandákat is!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2024. jan. 12. 10:19
A kérdező szavazást indított:
Bullet For My Valentine
Trivium
As I Lay Dying
Killswitch Engage
Parkway Drive
Bring Me the Horizon
Asking Alexandria
Spiritbox
August Burns Red
All That Remains
9 szavazat
1/2 anonim válasza:
Spiritbox, és örülök, hogy felkerült a listádra. Nagyjából 2 éve leltem rá, akkor szerintem még csak én ismertem ezt a bandát itt a gyakorin. Örülök, hogy azóta többen is megismerték őket.
Ha lehetne másodikat választani akkor a Bring Me the Horizont mondanám, az is nagyon jó banda, nálam a Spiritbox csak egy hajszállal verte.
A többi banda nekem annyira nem adja.
2/2 anonim válasza:
Nekem a BMTH. Pont az tetszik bennük, amit a legtöbben utálnak, hogy nagyon sokat változtak az évek alatt. Ha érzem, hogy valami kemény kell, akkor tudom hallgatni a korábbi dalaikat, ha pedig valami dallamosabbra van szükségem, akkor az újabbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!