Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Apple musicból eltűnt az...

Apple musicból eltűnt az összes zeném, mit tegyek hogy visszakapjam??

Figyelt kérdés
Sziasztok! Apple musicot használok több egy éve, és rengeteg sok zeném volt rajta(600 körül ha jól emlékszem). Tegnapi napon újra előfizettem rá mert lejárt, de hiába vagyok bejelentkezve és van szinkronizálva a könyvtárral, azt írja nincsenek meg a zenéim. A lejátszási listák nevei ott vannak de azon belül ha rányomok semmi. Nagyon fontos nekem, és kissé kétségbe vagyok esve. Mit tehetek? Valakinek van valami ötlete?
2023. dec. 25. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:

első körben próbáld meg megfogalmazni hogy mi is a probléma mert amit írtál, az értelmezhetetlen.

Ha ez megvan, akkor az illetékesnek küldjed el, ami jelen esetben az apple ügyfélszolgálata.

2023. dec. 26. 00:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem ebben mit nem értettél, ugyanis ugyanígy fogalmazva tudtak benne segíteni és értettek mindent.
2023. dec. 26. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!