Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenére csinálta valaki...

Melyik zenére csinálta valaki ezt a klipet?

Figyelt kérdés

Még jó pár éve, 2016-18 között találtam egy számot, aminek a klipjét kétlem,hogy egy nagyobb vállalat készítette volna, de jól meg volt szerkesztve. A klipben volt slackline-os, egy gitáros, és a gitárosnak valami nem sikerült, ami miatt dühös lett. Volt egy harmadik "szereplő" is, de fogalmam sincs az már mit csinált. A zene stílusa Aviciira hajazott, de nem biztos,hogy az volt.

YT-n hiába kerestem rá Avicii számokra, ezt a videót nem dobta fel, mert nem az ő csatornáján volt, arra emlékszem. Ahogy beírtam,hogy Avicii's all songs, úgy sem dobta fel ezt. Sajnos szöveg részletre sem emlékszek, csak erre a "klipre".

ma 15:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!