Lányok, fiúk, milyen zenéket szerettek?
1# Mondjuk a kérdésre válaszolhattál volna, attól még.
Nekem a kedvenc zeném mindig más, de általában hasonló témáról szólnak. Most Naomi Scott Speechless c. dala a kedvencem.
L
#4, egyetértek!
Nekem nem a legnépszerűbb a zenei stílusom. Nagyon szeretem Rúzsa Magdit, a Bagossy Brothers-t, Ákost, a Follow the Flow-t, stb. Szóval főleg a magyar, szerelmes, lassabb zenékért vagyok oda.. De szeretem az angol zenét is. Bejön még a metál, a rap, igazából bármi, minden zenére nyitott vagyok!
Elég vegyes az ízlésem, biztos valamit ki is fogok hagyni.
Néhány konkrét együttes, előadó:
Tárkány művek, 30y, beck@grecsó, Grecsó-Hrutka, Rájátszás, Kollár-Klemencz László (és a kamarazenekar), Musica historica, Trampúr
Sokat hallgatok klasszikus zenét és magyar népzenét. - mindkettő része az életemnek, mindkettőt játszom/játszottam is.
Klasszikusból egyébként elsősorban a gitárzene és szimfonikus zenekari, kamarazenekari művek vannak terítéken. Népzenéből pedig nagyon szerteágazó, nem ragadok le egy-egy tájegységnél.
Emellett hallgatok 60-90-es évek közötti könnyűzenét mind magyarul, mind idegen nyelven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!